Laptop Reparatie

"Een laptop probleem kan verschillende oorzaken hebben, het kan een software probleem zijn of defect onderdeel (hardware)"

Als uw laptop niet meer opstart, traag is, vervelende meldingen (reclame) toont, soms spontaan uitvalt/vastloopt, overmatig warm wordt, het scherm gebroken is, of andere problemen vertoont, is dat bijzonder vervelend, en u wilt dit natuurlijk graag opgelost hebben.

Wat de oorzaak ook mag zijn, NVict Service staat paraat om u van dienst te zijn. Veel problemen kunnen direct bij u thuis worden opgelost. Er zijn echter momenten waarop laptopreparaties niet ter plaatse kunnen worden uitgevoerd of waarbij er simpelweg sprake is van een (te) lange wachttijd. In dergelijke gevallen wordt de laptop, na overleg, meegenomen naar de werkplaats voor reparatie en vervolgens weer bij u teruggeplaatst.Het kan ook voorkomen dat het van tevoren bekend is dat een specifieke laptopreparatie beter niet bij u thuis wordt uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld een volledige herinstallatie (herinstallatie) van een laptop of het vervangen van een scherm. In zo'n geval kan de laptop bij u worden opgehaald en na de reparatie weer bij u worden teruggebracht. 

Afspraak maken

Een greep uit de mogelijkheden

Computer Reparatie Sluis

Laptop accu vervangen

Een laptop accu is een verbruiksartikel en  de capaciteit van de accu zal na verloop van tijd afnemen. De accu is dan in feite versleten. Vervanging is de enige oplossing. NVict Service kan u hier in adviseren en een vervangende accu leveren. En indien nootzakelijk ook inbouwen

Computer Reparatie Sluis

Laptop opschonen

Na verloop van tijd kunnen op uw laptop  programma's geïnstalleerd staan die niet nodig of gewenst zijn. Denk hierbij aan oude programma's, spyware, virussen en toolbars. Uw laptop opschonen zorgt er voor dat de laptop snel blijft werken en er geen ongewenste informatie wordt verzameld en verstuurd. Periodiek uw laptop opschonen voorkomt problemen.

Computer Reparatie Sluis

LAPTOP HERINSTALLATIE

Soms kan het nodig zijn om Windows opnieuw te installeren. Door verschillende oorzaken kunnen laptops traag worden en vervuild raken. Een oplossing kan zijn om de laptop op te schonen, maar in de meeste gevallen is het beter om de laptop te herinstalleren. Hier komt redelijk wat bij kijken. NVict service kan dit op een juiste en veilige manier voor u uitvoeren.

Computer Reparatie Sluis

Laptop scherm vervangen

Een laptop scherm kan breken of gewoon niet meer functioneren. Als het scherm vervangen moet worden is dit niet zo simpel als het lijkt, er zijn veel verschillende schermen en dit kan zelfs verschillend zijn voor een identiek merk of model. NVict service kan er voor zorgen dat uw laptop scherm op de juiste manier vervangen wordt.

Computer Reparatie Sluis

Laptop toetsenbord vervangen

Als uw toetsenbord niet meer (goed) reageert nadat er een glas limonade over is gevallen of gewoon spontaan niet meer werkt, kan het vervangen van het toetsenbord een oplossing zijn. NVict service kan voor u onderzoeken of het toetsenbord inderdaad vervangen moet worden. En uiteindelijk de reparatie uitvoeren.

Computer Reparatie Sluis

Laptop harde schijf vervangen

U wilt uw laptop upgraden met het vervangen van uw harde schijf door een SSD. De voordelen zijn dat een SSD geruisloos, energiezuinig en  uw laptop aanzienlijk sneller wordt.
NVict service kan u helpen om uw oude gegevens over te zetten naar een nieuw SSD en deze in te bouwen.