Computer reparatie

"​Probleem met uw Computer ? NVict service kan je perfect helpen dit professioneel op te lossen"

Wanneer uw computer niet meer opstart, traag is, vervelende meldingen (reclame) geeft, soms spontaan uitvalt/vastloopt, of andere problemen vertoont, is dat bijzonder vervelend en natuurlijk wilt u dat opgelost hebben.

NVict Service staat klaar om u hierbij perfect te ondersteunen; veel problemen kunnen direct bij u aan huis worden opgelost. In sommige gevallen zijn er echter computerreparaties die niet ter plaatse kunnen worden uitgevoerd of die een (te) lange wachttijd met zich meebrengen. In dat geval zal de computer, na overleg, worden meegenomen naar de werkplaats voor reparatie en vervolgens weer bij u worden teruggeplaatst.Het kan ook voorkomen dat het van tevoren bekend is dat een bepaalde computerreparatie beter niet bij u thuis wordt uitgevoerd. Dit geldt bijvoorbeeld voor een volledige herinstallatie van een computer. In zo'n situatie kan de computer bij u worden opgehaald en na de reparatie weer bij u worden teruggebracht.

Afspraak maken

Een greep uit de mogelijkheden

Computer Reparatie Sluis

Computer HARDE SCHIJF VERVANGEN

U wilt uw computer upgraden met het vervangen van uw harde schijf door een SSD. De voordelen zijn, dat een SSD geruisloos  en energiezuinig is en uw computer aanzienlijk sneller wordt.
NVict Service kan u helpen om uw oude gegevens over te zetten naar een nieuwe SSD en deze in te bouwen of bij te plaatsen.

Computer Reparatie Sluis

Computer opschonen

Na verloop van tijd kunnen op uw computer programma’s geïnstalleerd staan die niet nodig of gewenst zijn. Denk hierbij aan oude programma's, spyware, virussen en toolbars. Uw computer opschonen zorgt ervoor dat de computer snel blijft werken en er geen ongewenste informatie wordt verzameld en verstuurd. Periodiek uw computer opschonen voorkomt problemen.

Computer Reparatie Sluis

Computer HERINSTALLATIE

Soms kan het nodig zijn om Windows opnieuw te installeren. Door verschillende oorzaken kunnen computers traag worden en vervuild raken. Een oplossing kan zijn de computer op te schonen, maar in de meeste gevallen is het beter om de computer te herinstalleren. Hier komt redelijk wat bij kijken. NVict Service kan dit op een juiste en veilige manier voor u uitvoeren.

Computer Reparatie Sluis

Computer intern reinigen

Door uw computer regelmatig te laten reinigen kunnen veel problemen verholpen of voorkomen worden. Denk hierbij aan trager gaan werken of zelfs vastlopen door oververhitting.
NVict Service kan uw computer (componenten) reinigen en gelijk de zeer belangrijke koelpasta vernieuwen.

Computer Reparatie Sluis

computer Ram geheugen uitbreiden

Meer RAM-geheugen betekent over het algemeen snelheidswinst. Elk programma heeft een stukje van dat RAM-geheugen nodig; indien regelmatig de limiet bereikt wordt is het verstandig om dit uit te breiden. Er zijn verschillende soorten RAM-geheugens en er zijn beperkingen hoeveel er in een computer kunnen. NVict Service kan u hierin adviseren en de uitbreiding voor u regelen.