Hard -en software ondersteuning

"​"U heeft hulp nodig gebruik van een computer, laptop, tablet of overige (rand)apparatuur""

Ook zonder dat er een defect is aan een apparaat, kan het zijn dat u hulp nodig heeft om het apparaat optimaal te kunnen gebruiken, of u heeft gewoonweg hulp nodig omdat u niet weet hoe u bepaalde bewerkingen moet uitvoeren.
NVict Service kan u in duidelijke taal helpen met het gebruik van uw apparaat en/of software, gewoon bij u aan huis.

Afspraak maken

Een greep uit de mogelijkheden

Computer Reparatie Sluis

Software hulp

Software is er in alle soorten en maten en kan soms best lastig zijn. U wilt bijvoorbeeld adresetiketten printen, een handtekening toevoegen aan uw email, nieuwe software installeren, en u heeft daar hulp bij nodig. Dan kan NVict Service u daarmee helpen.

Computer Reparatie Sluis

BACK-UP bestanden

Een back-up maken van bestanden is zeer belangrijk. Bij een crash van uw apparaat of door een andere oorzaak kan het gebeuren dat u uw bestanden kwijtraakt. Of u nu een back-up wilt maken op een externe harde schijf, of naar een Clouddienst, NVict Service kan u helpen om dit in te stellen en uitleg te geven.    

Computer Reparatie Sluis

Wi-Fi 

Steeds meer apparaten maken verbinding met uw Wi-Fi modem/router. U heeft hulp nodig om b.v. uw Wi-Fi wachtwoord aan te passen. Uw smart-tv, printer of camera verbinding te laten maken met uw Wi-Fi. NVict Service helpt u daarbij. 

Computer Reparatie Sluis

Beveiligingssoftware

Beveiligingssoftware is een must! Zodra uw apparaat verbonden is met internet bestaat het risico dat deze besmet raakt met een virus of andere ongewenste software. Om zo goed mogelijk beschermd te zijn is het noodzakelijk om een goed en up-to-date beveiligingssoftware pakket te hebben. NVict Service levert en installeert de meeste beveiligingssoftware pakketten uit voorraad. Heeft u al een pakket, dan kan dit gewoon door middel van een upgrade vernieuwd worden.