laptop
reparatie

Probleem met uw laptop? 

NVict service kan u perfect helpen 
dit professioneel op te lossen

Afspraak maken

Laptop reparatie

"Een laptop probleem kan verschillende oorzaken hebben, het kan een software probleem zijn of defect onderdeel (hardware)"

Indien uw laptop niet meer opstart, traag is, vervelende meldingen (reclame) , soms spontaan uitvalt/vast loopt ,zeer warm wordt, het scherm gebroken is of andere problemen heeft is dit zeer vervelend en u wilt dit natuurlijk opgelost hebben.

Wat de oorzaak ook is NVict Service kan u daar mee van dienst zijn, veel probleem kunnen opgelost worden bij u aan huis, soms zijn er laptop reparatie's die niet aan huis op te lossen zijn of gewoon een (te) lange wachttijd hebben. 
Dan zal (in overleg) de laptop meegenomen worden en in de werkplaats gerepareerd worden en daarna weer bij u terug geplaatst worden. 

Ook kan het zo zijn dan op voorhand al bekend is dat een bepaalde laptop reparatie beter niet aan huis wordt gedaan denk hierbij aan b.v. het volledig opnieuw installeren (herinstallatie) van een laptop of het vervangen van een scherm. In zo'n geval kan de laptop bij u worden opgehaald en na de reparatie weer terug gebracht worden.

Afspraak maken Contact

Een greep uit de mogelijkheden

Laptop accu vervangen

Een laptop accu is een verbruiksartikel en  de capaciteit van de accu zal na verloop van tijd afnemen. De accu is dan in feite versleten. Vervanging is de enige oplossing. NVict service kan u hier in adviseren en een vervangende accu leveren.

Laptop opschonen

Na verloop van tijd kunnen op uw laptop  programma's geïnstalleerd staan die niet nodig of gewenst zijn. Denk hierbij aan oude programma's, spyware, virussen en toolbars. Uw laptop opschonen zorgt er voor dat de laptop snel blijft werken en er geen ongewenste informatie wordt verzameld en verstuurd. Periodiek uw laptop opschonen voorkomt problemen.

LAPTOP HERINSTALLATIE

Soms kan het nodig zijn om Windows opnieuw te installeren. Door verschillende oorzaken kunnen laptops traag worden en vervuild raken. Een oplossing kan zijn om de laptop op te schonen, maar in de meeste gevallen is het beter om de laptop te herinstalleren. Hier komt redelijk wat bij kijken. NVict service kan dit op een juiste en veilige manier voor u uitvoeren.

Laptop scherm vervangen

Een laptop scherm kan breken of gewoon niet meer functioneren. Als het scherm vervangen moet worden is dit niet zo simpel als het lijkt, er zijn veel verschillende schermen en dit kan zelfs verschillend zijn voor een identiek merk of model. NVict service kan er voor zorgen dat uw laptop scherm op de juiste manier vervangen wordt .

Laptop toetsenbord vervangen

Als uw toetsenbord niet meer (goed) reageert nadat er een glas limonade over is gevallen of gewoon spontaan niet meer werkt, kan het vervangen van het toetsenbord een oplossing zijn. NVict service kan voor u onderzoeken of het toetsenbord inderdaad vervangen moet worden. En uiteindelijk de reparatie uitvoeren. 

Laptop harde schijf vervangen

U wilt uw laptop upgraden met het vervangen van uw harde schijf door een SSD. De voordelen zijn dat een SSD geruisloos, energiezuinig en  uw laptop aanzienlijk sneller wordt.
NVict service kan u helpen om uw oude gegevens over te zetten naar een nieuw SSD en deze in te bouwen.