Computer
reparatie

Probleem met uw PC ? 

NVict service kan u perfect helpen 
dit professioneel op te lossen

Afspraak maken

Computer reparatie

"Een computerprobleem kan verschillende oorzaken hebben: het kan een softwareprobleem zijn of een defect onderdeel (hardware)."

Indien uw computer niet meer opstart, traag is, vervelende meldingen (reclame) geeft, soms spontaan uitvalt/vastloopt of andere problemen heeft, is dit zeer vervelend en u wilt dit natuurlijk opgelost hebben.

NVict Service kan u daar perfect mee helpen, veel problemen kunnen opgelost worden bij u aan huis. Soms zijn er computerreparaties die niet aan huis op te lossen zijn of gewoon een (te) lange wachttijd hebben. Dan zal (in overleg) de computer meegenomen worden en in de werkplaats gerepareerd worden en daarna weer bij u worden teruggeplaatst. 

Ook kan het zo zijn, dat op voorhand al bekend is, dat een bepaalde computerreparatie beter niet aan huis wordt gedaan. Denk hierbij aan b.v. het volledig opnieuw installeren (herinstallatie) van een computer. In zo'n geval kan de computer bij u worden opgehaald en na de reparatie weer teruggebracht worden.

Afspraak maken Contact

Een greep uit de mogelijkheden

Computer HARDE SCHIJF VERVANGEN

U wilt uw computer upgraden met het vervangen van uw harde schijf door een SSD. De voordelen zijn, dat een SSD geruisloos  en energiezuinig is en uw computer aanzienlijk sneller wordt.
NVict Service kan u helpen om uw oude gegevens over te zetten naar een nieuwe SSD en deze in te bouwen of bij te plaatsen.

Computer opschonen

Na verloop van tijd kunnen op uw computer programma’s geïnstalleerd staan die niet nodig of gewenst zijn. Denk hierbij aan oude programma's, spyware, virussen en toolbars. Uw computer opschonen zorgt ervoor dat de computer snel blijft werken en er geen ongewenste informatie wordt verzameld en verstuurd. Periodiek uw computer opschonen voorkomt problemen.

Computer HERINSTALLATIE

Soms kan het nodig zijn om Windows opnieuw te installeren. Door verschillende oorzaken kunnen computers traag worden en vervuild raken. Een oplossing kan zijn de computer op te schonen, maar in de meeste gevallen is het beter om de computer te herinstalleren. Hier komt redelijk wat bij kijken. NVict Service kan dit op een juiste en veilige manier voor u uitvoeren.

Computer intern reinigen

Door uw computer regelmatig te laten reinigen kunnen veel problemen verholpen of voorkomen worden. Denk hierbij aan trager gaan werken of zelfs vastlopen door oververhitting.
NVict Service kan uw computer (componenten) reinigen en gelijk de zeer belangrijke koelpasta vernieuwen.

computer Ram geheugen uitbreiden

Meer RAM-geheugen betekent over het algemeen snelheidswinst. Elk programma heeft een stukje van dat RAM-geheugen nodig; indien regelmatig de limiet bereikt wordt is het verstandig om dit uit te breiden. Er zijn verschillende soorten RAM-geheugens en er zijn beperkingen hoeveel er in een computer kunnen. NVict Service kan u hierin adviseren en de uitbreiding voor u regelen.